Zuid-Afrika

Informatie over transport Zuid-Afrika

Hoewel we geen eigen kantoor in Zuid-Afrika hebben, durven we ons toch een specialist van dit land te noemen. Jaarlijks vervoert TCI Carriers vele containers en luchtvrachtzendingen naar Zuid-Afrika. We werken daar al jaren samen met een betrouwbare agent die vestigingen heeft in alle grote handelsplaatsen. Wij bieden u de volgende services voor al uw transporten (export, import, cross trades en het opmaken van douanedocumenten):

Benodigde vervoersdocumenten voor export en import Zuid-Afrika

LET OP: de benodigde documenten kunnen aan veranderingen onderhevig zijn. Wij adviseren u om vooraf aan de verscheping contact te hebben met uw contactpersoon om de juiste documenten te checken.

Bron: Rijksdienst voor Ondernemers (RvO).

Facts & figures Zuid-Afrika

Zuid-Afrika, officieel de Republiek Zuid-Afrika is een land dat aan de zuidpunt van Afrika ligt. Het land grenst in het noorden aan Namibië, Botswana en Zimbabwe, in het oosten aan Mozambique en Swaziland.

  • Hoofdsteden: Pretoria, Kaapstad, Bloemfontein
  • President: Jacob Zuma
  • Valuta: Zuid-Afrikaanse rand
  • Belangrijkste havens: Kaapstad, Johannesburg, Port Elizabeth, Durban
  • Bevolking: 52,98 miljoen (2013) Wereldbank
  • Officiële talen: Engels, Afrikaans, Xhosa, Zoeloe, Zuid-Sotho

(bron: zuid-afrika.nl)

Zuid-Afrikaanse economie

De Zuid-Afrikaanse economie is veruit de grootste van heel Afrika. Veel sectoren zijn goed ontwikkeld, met name die op het gebied van communicatie, transport en energie. Ook noemenswaardig zijn de juridische en financiële sector. De effectenbeurs in Johannesburg staat zelfs in de top tien van de wereld. Toch is Zuid-Afrika wel een ontwikkelingsland. Dit komt door het lage inkomen van een grote groep van de bevolking.

(bron: Wikipedia)

Meer informatie over zeevracht of luchtvracht ?

Bezoek onze activiteiten pagina over zeevracht of neem een kijkje bij de luchtvracht pagina onder activiteiten.

Aarzel niet om contact met ons op te nemen via: info@tci-carriers.be