schade damage vessel

Goederentransportverzekering

Bij het vervoer van kostbare lading, raadt TCI Carriers haar klanten aan om een goederentransportverzekering af te sluiten. Op deze manier dekt u zich in tegen materiële schade aan zowel uw goederen als de eventuele gebruikte gereedschappen en containers. Tevens is het ook raadzaam uw verzekering af te stemmen op de gehanteerde Incoterms 2010.

Doorlopende transportverzekering ?

TCI Carriers biedt u de mogelijkheid om individuele zendingen onder te brengen bij onze doorlopende transportverzekering. Elk transport kan tegen een gunstig tarief worden aangemeld. U bent dan allrisk verzekerd bij een verzekeringsmaatschappij. In geval van calamiteiten heeft u dus altijd te maken met een Nederlandstalig contactpersoon. Mocht u gebruik willen maken van onze verzekering, dan dient u dit voor vertrek van de zending schriftelijk aan ons te melden.

Polis Arex 21

TCI Carriers heeft voor al haar activiteiten een aansprakelijkheidsverzekering afgesloten via de VZW Pool Arex. Dit is een gespecialiseerde en allesomvattende aansprakelijkheidsverzekering voor expeditiebedrijven. De Arex 21 polis is vooral gekenmerkt door een hoge graad van flexibiliteit en maatwerk op het gebied van de dekking, de kapitalen en de vrijstellingen.

Dankzij de Arex-21 polis is het mogelijk voor TCI-Carriers om moeilijk verzekerbare risico’s in te dekken. In combinatie met de adviezen van onze gespecialiseerde verzekeringspartner (die tevens marktleider is voor dit segment) is deze polis dan ook de beste garantie voor een logistieke onderneming zoals de onze.